Donacija

Zakon o dohodnini vam omogoča, da se lahko odločite za plemenito dejanje in do 31. maja del vaše dohodnine (1%) namesto državi namenite Društvu paraplegikov severne Primorske.

S tem ne boste vplivali na višino plačila vaše dohodnine, saj gre za prispevek, ki ga država namenja nevladnim organizacijam od davka na dohodek, nam pa lahko občutno pomagate.

Obvezujemo se namreč, da bomo zbrani denar porabili izključno za reševanje perečih socialnih stisk članov, s katerimi se vse prepogosto srečujejo.

To izvedete na naslednji način:

Kliknite na OBRAZEC ga natisnite, izpolnite in podpišete na naslov:

Finančna uprava RS
Šmartinska cesta 55, p.p. 631
1001 Ljubljana ali na vašo izpostavo FURSA

Vlogo za namenitev dela dohodnine lahko oddate tudi preko spletne strani E-davki.

Po prijavi na spletno stran, poiščete na desni strani zavihek »Namenitev dela dohodnine« in vpišete našo davčno številko 15717224 . Spodaj je potrebno klikniti še gumb »Oddaj vlogo«.

Postanite neviden prijatelj in podporni član severnoprimorskih paraplegikov in tetraplegikov.

Hvala v imenu vseh, ki jim boste z vašim plemenitim dejanjem pomagali

Predstavitev društva paraplegikov severne Primoske

Društvo paraplegikov severne Primorske je bilo ustanovljeno leta 1979 z namenom združevanja, pomoči in zastopanje interesov paraplegikov in tetraplegikov, ki so si zaradi takšnega ali drugačnega vzroka poškodovali hrbtenico. To je naše osnovno poslanstvo. Tako skušamo skozi naš poseben socialni program glede na potrebe pomagati članom pri težavah, ki jih imajo.

Več o našem društvu

Predstastavitev - Društvo paraplegikov severne Primorske

Naši financerji in sponzorji

Back to top