Atletika Murska Sobota

Udeležili smo se 4. kola atletske lige

V Murski Soboti se je v sredo 19.6. odvilo četrto in hkrati zadnje kolo atletske lige. Tokrat smo bili prisotni v nekoliko manjši skipi, vsega skupaj štirje in zato tudi nismo uspeli nastopiti v vseh disciplinah. Manjkal nam je tudi naš najboljši v hitrostnih disciplinah. Kljub temu smo nastopajoči dosegli dobre rezultate in z možnostjo še nekaj treninga lahko z optimizmom pričakujemo 14.9. ko je na sporedu Hrovatinov memorial.

Ker je bilo to kolo hkrati zadnje, so na koncu razglasili najboljše v ekipi in jim podelili pokale, največ točk in prvo mesto je osvojila druga ekipa Jugozahodne Štajerske. Mi kot ekipa nismo ravno konkurenčni, saj smo manjkali na 1. kolo, poleg tega nam težko uspe sestaviti ekipo ki bi nastopila v vseh disciplinah in tako pobrala optimalno število točk. Ker pa imamo kot posamezniki dobre rezultate, se nadejam z upanjem, da nam mogoče že v naslednji sezoni uspe dober ekipni rezultat.

Sebastjan Ferfolja

Galerija fotografij

Predstavitev društva paraplegikov severne Primoske

Društvo paraplegikov severne Primorske je bilo ustanovljeno leta 1979 z namenom združevanja, pomoči in zastopanje interesov paraplegikov in tetraplegikov, ki so si zaradi takšnega ali drugačnega vzroka poškodovali hrbtenico. To je naše osnovno poslanstvo. Tako skušamo skozi naš poseben socialni program glede na potrebe pomagati članom pri težavah, ki jih imajo.

Več o našem društvu

Predstastavitev - Društvo paraplegikov severne Primorske

Naši financerji in sponzorji

Back to top