Izlet v Postojnsko jamo

Članice ženske sekcije smo se odpravile v Postojnsko jamo

V četrtek 6. junija smo se članice ženske sekcije odpravile na izlet v Postojnsko jamo in na Cerkniško jezero. Dan smo začele zgodaj saj smo se na pot odpravile že ob 6.30.

Najprej smo obiskale naš krasen biser »Postojnsko jamo«. Z vlakcem smo se vanjo zapeljale polne nostalgičnih občutkov, saj je večina od nas ta naravni spomenik obiskala že v mladosti. Tudi tokrat je bil pogled na kapnike in druge stvaritve veličasten. Prijazna vodička nam je razložila nastanek kapnikov in zgodovino jame.

Po ogledu jame smo se odpeljale do Cerkniškega jezera, kjer smo se na razgledni točki ogledale to lepo naravno znamenitost in posnele tudi skupno fotografijo. Sledilo je kosilo v Grahovem ob gornjem jezeru.

Zadovoljne, polne lepih trenutkov smo se odpravile proti domu, kamor nas je naš prijazni šofer Igor srečno pripeljal.

Milena Čubej

Galerija fotografij

Predstavitev društva paraplegikov severne Primoske

Društvo paraplegikov severne Primorske je bilo ustanovljeno leta 1979 z namenom združevanja, pomoči in zastopanje interesov paraplegikov in tetraplegikov, ki so si zaradi takšnega ali drugačnega vzroka poškodovali hrbtenico. To je naše osnovno poslanstvo. Tako skušamo skozi naš poseben socialni program glede na potrebe pomagati članom pri težavah, ki jih imajo.

Več o našem društvu

Predstastavitev - Društvo paraplegikov severne Primorske

Naši financerji in sponzorji

Back to top